Já taky nestojím fronty v kostýmku ublíbené postavy, přesto se považuju za velkého fanouška
Mně hodně vadí lidi, kteří to odsuzují, protože je pro ně Potter konzum. Já jsem byla fanoušek už dávno před prvním filmem, když o něm ve světe skoro nikdo nevěděl (kromě lidí ve Velké Británii

)... A můžu říct, že jsem s ním de facto rostla protože jsem začala v 10 a skončila v 16 (a on v příběhu vystupuje v rozmezí mezi 11-17), takže to bylo fakt krásný období mojeho života

.
Sedmý film bude bez pochyby obrovský akčňák

Už to živě vidím - třeba vyloupení Gringotovic banky, nebo dobrodružství na ministerstvu, ale super bude hlavně závěrečná bitva (teda doufám, že bude super

).
A ještě k postavám: Lenka Střelenka s honbou za muchlorohými chropotali mi vždycky přišla fajn a myslím, že ji do filmu vybrali moc dobře. Hagrid mi nikdy nevadil, ale ani nescházel

.
Mimochodem, všimli jste si, že v sedmičce Rowlingová ospravedlňuje téměř všechny záporáky a ukazuje je v daleko lepším světle, než bychom si pomysleli, a na klaďase hází špínu? To mě fakt bralo. (A co jste říkali odhalení totožnosti R.A.B.? Já jsem tohle fakt nečekala

). A na závěr - nejlepší je prostě stejně Princ dvojí krve (myslím ta postava samozřejmě

).