Fikcia je super, z potesenim som si ju precitala, a mozno si ju precitam este raz..pred spanim ;-) tvoja Angelika je menej hambliva ako ta moja...asi nepochadza z 17 storocia a dokonca ju podozrievam ze to predsa len uz z Nicolasom skusala ;-) mala by si otvorit vlastnu rubriku na tieto tvoje fikcie aby sa tu nestratili v komentaroch. V skutku by som bola zvedava ako to s nimi dvomi dopadne u teba v tej hvezdarni. ja sa budem, ako stara skola, drzat toho co uz mam napisane, a ak ty tomu budes dodavat korenie alternativnymi fikciami pre pokrocilych tak si tu kazdy "citatel" takpovediac pride na svoje
jeanne píše: Moirro, jsem si jistá, že ve třetí části v noci přijde něco napínavého... možná strašidlo, takže to tentokrát nenechávám na náhodě a odpovídám vlastní fikcí na tvou fikci.
A jestli to tak s tvým vyprávěním půjde dál, na každé z nich bude následovat alternativní fikce! Možná zpětně jedna přibude i na hvězdárnu.
Nedokážu se držet stylu AG tolik jako ty, takže jsem se snažila o kombinaci moderního stylu se stylem AG, tj. být detailní, ale ne přespříliš doslovná a nerozptylovat tajemnou atmosféru explicitními výrazy a biologií.
PS: Tvoj styl sa mi celkom pozdava.