Tak tahle novinka mi udělala ohromnou radost a velmi mě překvapila!

Už víc jak rok přemýšlím, že bych Angeliku chtěla jako audioknihu, dokonce jsem vymýšlela, že si jí namluvím sama nebo to zadám AI. Popravdě mě hrozně zajímalo, jak ten text bude znít, když bude předčítán hercem. A taky mě hrozně těší, že tenhle román tedy asi není tak mrtvý, jak by se mohlo zdát, když nakladatelství stojí za to, ho vydat jako audioknihu.
Já jsem si knížku stáhla už včera do iphonu a od té doby poslouchám. Stahovala jsem zde:
https://www.tympanum.cz/detail/tbooks-1 ... yza-andelu
Trochu mi bylo líto,
že se jedná o integrale (což nebylo avizováno) a tudíž si na Toulouse budem muset počkat. Také si nejsem jistá, jestli budou pokračovat dál version d’origine, až integrale skončí.
Už jsem jim k tomu psala email a připsala, že mají ten popisek děje úplně špatně.

Tak uvidíme, co mi odpoví...
Každopádně jinak mi ta audiokniha opravdu udělala velkou radost, hezky se to poslouchá, paní herečka má pěkný přednes a francouzské jména komolí jen trochu (a ne tak, že by se to nedalo přežít

).
Je to opravdu integrale, žádná blbost typu 6x Angelika, jak by se podle popisku mohlo zdát. 
Já jsem spoko a doufám, že se dočkám dalších dílů!
PS. Zkoušela jsem nechat AI namluvit kousky 6. dílu v angličtině. Moirra asi potvrdí, že to vycházelo opravdu dobře, dokonce AI rozpoznala i Rescatorovu ironii, takže jsme se nasmály. S přednesem to má opět nový rozměr.

Jen tedy bohužel, nechat si převyprávět celou knížku (pochopitelně jen pro vlastní potřeby) nějakým slušným hlasem, by stálo 2000,- a víc (okolo 100 euro). To se mi zatím platit nechce, tak to na pár let odkládám...