RegistraceRegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
začínání s Angelikou

Zaslat odpověď    Obsah fóra www.angelique.cz » Čtenářské příběhy Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
začínání s Angelikou
Autor Zpráva
PourJamais
Rytíři

Příspěvek začínání s Angelikou Citovat
Ahoj , právě jsem se registrovala, takže tohle je asi můj druhý nebo třetí komentář Smile
Hrozně se mi líbily všechny vaše příběhy a komentáře, které teď pravidelně pročítám...
Já jsem se ke knižní Angelice dostala, přesně jako většina z vás, tak aby se to tady pořád neopakovalo Smile přes filmy s Michele Mercier a spol.
Když teď vzpomínám, kdy jsem poprvé shlédla nějaký díl z celé řady, tak to asi bude, když mě moje mamka posadila vedle sebe na gauč a řekla, že se podíváme na moc hezký film Smile mě to tenkrát bylo upřímně jedno, jestli se Angelika zamiluje do Joffreye , jestli ho upálí a jestli se znovu najdou Smile mě stačilo, že tam bude jakýsi závan pohádkové atmosféry, což mi tenkrát asi utvářely Angeličiny šaty a zámek, ve kterém s Joffreyem bydleli...
Pak se mi to nějak vytratilo z mysli až do minulého léta, kdy začala moje když to řeknu takhle Angelikománie Smile
Zrovna dávali v televizi Markýzu Andělů a já si řekla, že se na to kouknu, zase po dlouhé době..Po skončení tohohle dílu,mi bylo nějak smutno Smile a tak jsem si musela pustit i Báječnou Angeliku, abych jako věděla jak to bude pokračovat, protože jsem byla zvědavá...Tu noc po mé "obnovené premiéře" Angeliky Smile jsem nemohla usnout a pořád o tom přemýšlela (a navíc byly prázdniny a já jsem o prázdninách přespalá a tak jsem nemohla zabrat Smile )
No další den jsem se musela dodívat na zbytek celé série, takže celé odpoledne padlo a já seděla u televize , cpala se řízkem a olivami Smile a koukala a sledovala další osudy Angeliky...
Jenže pak mi ty filmy nějak přestaly stačit a já se rozhodla, že se pustím do shánění knih...Už v té době,mě měla blízká rodina a kamarádi za Angelikového blázna Smile Všem známým a rodině jsem poslala žádanku jestli nemá někdo v knihovně výše zmíněnou markýzu..nikdo neměl, ale já se nehodlala vzdát a tak jsem si všechny ty knihy tiskla v tiskárně , takže asi polovina mé sbírky jsou desky s papíry, alespoň nadepsanými názvem, aby získaly trochu ten punc knihy..Smile Zbytek jsem dokoupila v bazarech ..
No prostě od minulého léta, prakticky neležímv ničem jiném než v Angelice, ikdyž už jsem dočetla i poslední díl,pořád mi chybí půlka markýzy andělů, ale to doufám rychle napravím Smile všichni už si na mou slabost zvykli, takže už jim ani nevadí, že jim občas po dočtení třeba tří dílů, obsáhle vyprávím o co v knize šlo ..Je mi trochu líto, že už Angeliku dočítám, ale život snad nekončí a určitě, tedy pokud do té doby neztratím o toto poutavé, zajímavé, romantické a dobrodružné dílo zájem, jistě si ho za dva nebo tři roky přečtu zase, možná to bude i o něco dřív ...Smile
Myslím, že jsem zde asi nejmladší čtenářka, v září teprve nastupuji do prváku a tak doufám, že vás moje vyprávění,nevyprávění nějak neurazilo, ptotože, když si čtu vaše příběhy je to poněkud jiný kafe Smile..
s pozdravem pro další fanynky Naty
pá červenec 09, 2010 10:35 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zatinka
Rytíři

Příspěvek Citovat
Ahoj Naty,

děkujeme za příběh, který nás určitě nemohl urazit, naopak, je to skvělé, že se opět našla mladá dívčina, kterou Angelika chytla. A nemusí ti být líto, že jsi Angeliku dočetla, všechny to čteme pořád dokola a já se např. přes Angeliku dostala k samotnému Ludvíku - už čtu třetí životopisnou knihu a doplňuju informace, abych snáze pochopila některé historické souvislosti naznačené v Angelice - fronda, markýza se Montespan apod.

so červenec 10, 2010 6:23 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Alex
Markýzové
Markýzové

Příspěvek Citovat
Když to tak čtu, připomínáš mi mě samotnou před pár lety Smile. Taky byla doba, když jsem tu byla nejmladší Laughing. Díky, že ses podělila a vítám tě tu. Snad se ti tu s námi bude líbit Wink
ne červenec 11, 2010 9:09 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Andrej
Vévodové
Vévodové

Příspěvek Citovat
Také zdravím, je to moc fajn, že máme novou čtenářku! Smile Já zase nad opětovným přečtením série dost uvažuju (už bych to četla asi pošesté Very Happy ), tak uvidíme. Zatinko ty máš zas období, co jsem měla já před pár lety, taky jsem sháněla a četla samé knihy o Ludvíkovi, abych měla jasno Smile . To je hezké jak to máme stejné skoro všechny. No hlavně už aby se nám blížil nový díl, už se těším.
po červenec 12, 2010 10:04 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jeanne
Site Admin
Site Admin

Příspěvek Citovat
Zdravíme novou čtenářku a děkujeme za příběh...
út červenec 13, 2010 3:33 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tania
Vévodové
Vévodové

Příspěvek Citovat
Ahojky, taky zdravím.
Koukám, že to se sháněním dílů nemáš jednoduché Sad .

ne červenec 18, 2010 9:15 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PourJamais
Rytíři

Příspěvek Citovat
děkuju za uvítání Smile určitě se mi tu bude líbit Smile
no někdy je to s tím sháněním fakt krušný Confused Smile
po červenec 19, 2010 10:54 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Zaslat odpověď    Obsah fóra www.angelique.cz » Čtenářské příběhy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: