RegistraceRegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
Český muzikál Angelika
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Zaslat odpověď    Obsah fóra www.angelique.cz » Filmy a muzikály Angelika Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
Český muzikál Angelika
Autor Zpráva
jeanne
Site Admin
Site Admin

Příspěvek Citovat
bylo bohužel složitější... Confused
ne březen 07, 2010 9:07 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tania
Vévodové
Vévodové

Příspěvek Citovat
Teď jsem si pustila pár písníček z muzikálu na you tube. Abych aspoň trochu tušila.
Ale jsem docela zhrozená.
Jednak jsou mi ty písničky po hudební stránce dost povědomé! Když jsem přemýšlela proč, tak mě napadlo, že mi hodně připomínají Kleopatru. Pak tam byla krásná melodie - ovšem ze Tří mušketýrů (myslím, že jí nazpíval Sting) z filmu!!!!! Jen upravený text.
Nemohu se srovnat s Desgrezem. Napadlo mě, že si ho představuji spíš jako drsnějšího policajta (možná spíš typu Pepy Vojtka nebo Kamila Střihavky - když bych si měla vybrat z toho, co je Confused )
Na víc, jsem už neměla sílu.
Monču Absolonovou mám ráda, takže nehodnotím její zpěv (fakt se mi líbí). Jen jsem nepochopila proč jí v jedné písničce (o pomstě) dali do ruky bič.
(možná nejsem objektivní, a pustila jsem si zrovna ty nejhorší písničky Sad )

Výsledek je ten, že mě to nutí srovnávat s filmovou Angelikou (v knižní podobě, abych tak pravdu řekla nemám jasné představy), tak pořád vítězí ta filmová nad muzikálovou.
A jediné, co mě napadlo, je to, že snad ani nechci zfilmovanou Angeliku vidět Rolling Eyes . Děsím se toho, jak by to dopadlo.
po březen 08, 2010 10:03 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
anndrra
Rytíři

Příspěvek zrušení práv Citovat
Podle absolonky,prý Anne zvedla cenu autorských práv do takové výšky,že to pro Davida bylo neúnosné Shocked
ne duben 04, 2010 9:41 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Zaslat odpověď    Obsah fóra www.angelique.cz » Filmy a muzikály Angelika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8

Přejdi na: