RegistraceRegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
Čí hlas si představujete u jednotlivých postav při čtení?

Zaslat odpověď    Obsah fóra www.angelique.cz » Postavy v Angelice Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
Čí hlas si představujete u jednotlivých postav při čtení?
Autor Zpráva
zatinka
Rytíři

Příspěvek Čí hlas si představujete u jednotlivých postav při čtení? Citovat
Ahoj, čí hlas si představujete u jednotlivých postav při čtení Angeliky? Je to hlas nějaké slavné osobnosti (např. herce), nebo někoho z vašeho okolí či si úplně vymýšlíte? Very Happy

Třeba u Joffreye si představuju hlas Langmilera, který ho daboval ve filmech. Vím, že by měl být trošku mladší, ale jeho hlas je pro mě osobně velmi charismatický, někdy tajemný, jindy veselý až ironický.

I mladý Josef Vinklář mi k Desgrezovi sedí. Naopak u knižní Angeliky si vůbec nepředstavuju Libuši Švormovou, ale zcela neurčitý hlas, možná vzdáleně připomínající můj, když se hodně vžiju do děje a jako Angeliku si představuju samu sebe Very Happy

st prosinec 02, 2009 7:52 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Precious
Královská rodina
Královská rodina

Příspěvek Citovat
ja to takto vôbec nevnímam, nepočujem nijaké hlasy. Škoda, zrejme o veľa prichádzam Crying or Very sad
st prosinec 02, 2009 3:03 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Andrej
Vévodové
Vévodové

Příspěvek Citovat
Já mám svoje hlasy, které se tedy špatně popisují, když jsem je nikdy neslyšela, ale tak nějak vystihují charakter té postavy si myslím. Kdo je nepříjemný, má i nepříjemný hlas Very Happy .
st prosinec 02, 2009 5:48 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Alex
Markýzové
Markýzové

Příspěvek Citovat
Já to mám podobně jako Andrej Wink
st prosinec 02, 2009 5:57 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
jeanne
Site Admin
Site Admin

Příspěvek Citovat
Shocked Já taky nic "neslyším". Surprised
čt prosinec 03, 2009 12:29 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lady Ann
Rytíři

Příspěvek Citovat
Žádný hlas si asi nepředstavuji Question. Ale musím tímto pochválit český dabing, ten se jim povedl.
pá prosinec 04, 2009 3:15 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tania
Vévodové
Vévodové

Příspěvek Citovat
Lady Ann napsal:
Žádný hlas si asi nepředstavuji Question. Ale musím tímto pochválit český dabing, ten se jim povedl.

Mám to také tak. A český dabing se mi také líbí.
so prosinec 05, 2009 11:41 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Zaslat odpověď    Obsah fóra www.angelique.cz » Postavy v Angelice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: