| Autor |
Zpráva |
jeanne
Site Admin

Založen: 14.9.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Austerlitz/Marienbad |
|
|
| st říjen 31, 2007 10:53 pm |
|
 |
dasha
Moderator

|
|
| ne březen 29, 2009 12:18 pm |
|
 |
Precious
Královská rodina

Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 893 Bydliště: Banská Bystrica, Slovensko |
|
|
|
Dashi, tie články asi len opakujú všeobecne známe info, aj keď možno nie práve najvhodnejším štýlom. Zdala sa mi v tom irónia, Tebe nie? Najviac ma dorazilo to, že Nicolas bol prvým Angelikiným milencom. Bože, možno vo filme ho ľúbila, ale treba si uvedomiť, že nebol jej milencom vo fyzickom zmysle slova. Už dosť špinia Angeliku po Peyracovej "smrti", ale bola by som rada, keby sa vedelo, že šla do manželstva poctivá!
|
|
| út březen 31, 2009 8:48 am |
|
 |
dasha
Moderator

|
|
|
 |
 |
Dashi, tie články asi len opakujú všeobecne známe info, aj keď možno nie práve najvhodnejším štýlom. Zdala sa mi v tom irónia, Tebe nie? |
Ano, ironie tomu druhému článku jistě nechybí, já spíš přemýšlím, co tím chtěl autor říci v globále. Ten první článek je evidentně od někoho, kdo zná dějovou linii jen z filmů a ten druhý podle mně nemá hlavu ani patu. Nedělám si iluze, že by v tom našem zapadákovu měli v trafice Tvar, abych si mohla přečíst plné znění článku.
|
|
| čt duben 02, 2009 12:00 pm |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|